ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

H Philosophy ξεκίνησε τις δραστηριότητές της, το Νοέμβριο του 1994. Όμως αποτελεί τη συνέχεια της εικοσαετούς πορείας που κληροδότησε ένας από τους πρωτοπόρους στις αντιπροσωπείες πλακιδίων και ειδών υγιεινής, ο Αντώνης Μακρόπουλος.

Πήραμε τις αρχές και τη γνώση της κληρονομιάς αυτής και τις εξελίξαμε, έχοντας δύο βασικούς στόχους:

1.Tην αυστηρή επιλογή προϊόντων και συνεργασιών που εγγυώνται την υψηλότερη ποιότητα και αντιπροσωπεύουν τις πρωτοποριακές τάσεις στην αισθητική, την αρχιτεκτονική και το design.

2.Tην εισαγωγή στην ελληνική αγορά ξεχωριστών προϊόντων, την παροχή υπηρεσιών πώλησης και προώθησής τους με σκοπό την κάλυψη των αναγκών του σύγχρονου επαγγελματία του χώρου των πλακιδίων και ειδών υγιεινής, με σοβαρότητα και αξιοπιστία.

Η γκάμα των οίκων που αντιπροσωπεύονται μέσω της Philosophy, καλύπτει όλο το φάσμα των ειδών από πλακάκια δαπέδου και τοίχου, είδη υγιεινής, μπαταρίες, έπιπλα – αξεσουάρ – καμπίνες και ειδικά προϊόντα από φυσικά υλικά.

Με τις επιλογές μας προσφέρουμε μεγάλη ποικιλία ανά είδος αλλά και εξειδίκευση στα υλικά και τις χρήσεις, υψηλής ποιότητας υποστήριξη κατά τη διάρκεια, αλλά και μετά την πώληση, με απόλυτη αφοσίωση στις ανάγκες του πελάτη.